»
Spectacole pentru copii » Ho HO HO Mos Craciun

Ho HO HO Mos Craciun

Spectacol de Craciun pentru copii - cu mascote si personaje


Spectacol pentru copii - Ho HO HO Mos Craciun
 
Vrei sa vina anul asta Mos Craciun la copilul tau? Atunci te asteptam la spectacolul Ho Ho Ho Mos Craciun, cel mai frumos show pentru copii, dedicat copiilor si intregii familii.

Mos Craciun si invitatii sai surpriza vin in orasele voastre unde va asteapta cu mic, cu mare, pentru a ne distra impreuna. In pragul Craciunului, in casa celor cei mai indragiti soricei ai copilariei, pregatirile sunt in toi. Si in Satul lui Mos Craciun, se intâmpla lucruri magice, insa nimeni nu stie ca sacul Mosului plin cu cadouri a disparut!

Alatura-te soriceilor veseli si participa la cautarea sacului lui Mos Craciun impreuna cu ghidusul spiridus si omul de zapada Olaf care adora imbratisarile calduroase. Un spectacol plin de viata, culoare si aventura. Recomandat pentru copiii de + 2 ani
 
Producator: Golden Party

 
Poti cumpara bilete online de aici:
 
Atentie!
 
Date fiind noile reglementari in vigoare, accesul spectatorilor se va face cu biletul valabil si cu prezentarea Certificatului Verde (disponibil pe https://certificat-covid.gov.ro/)  respectiv a unuia dintre urmatoarele documente:
-  dovada oficiala care atesta vaccinarea anti SARS-CoV-2 (minim 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare);
-  dovada medicala a faptului ca se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu SARS-CoV-2;
Documentele vor fi verificate de staff-ul organizatorilor si de personalul care va asigura paza si protectia evenimentului. Unicul scop al procedurii de verificare este acela de a permite sau de a refuza, dupa caz, acceptul spectatorilor in spatiul dedicat evenimentului.
In cazul persoanelor care au vârsta mai mica sau egala cu 12 ani, nu este obligatorie testarea pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2. 
Purtarea mastii de protectie este obligatorie pe toata durata participarii la eveniment. Pentru o protectie sporita, este obligatoriu ca masca sa acopere nasul si gura.
Este obligatorie respectarea distribuirii locurilor in spatiul de eveniment. Organizarea spatiului a fost realizata in conformitate cu normele de distantare impuse de contextul actual.
 
IMPORTANT:
Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti ?i copii, trebuie sa cumpere bilet, doar infantii de 0-2 ani (neimpliniti)  au acces gratuit (insa nu au loc asigurat).
Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).
Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ 40 de minute inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!
Atentie, se filmeaza si se fotografiaza!
Prin cumpararea unui bilet, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, reguli disponibile in REGULAMENT: www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copiiServicii
Contact
Firma Petreceri pentru Copii Cluj Napoca 0752.177.811 - Bogdan
0766.725.726 - Loredana
0748.793.009 - Alexandra (Ursitoare botez)
0742.422.000 - Spectacole
 
Organizari Evenimente Copii Cluj office@goldenparty.ro

Facebook   Youtube - Zile Nastere Copii Cluj g+ - Locatii Zile Nastere Copii Cluj Napoca
 

   
Aboneaza-te la newsletter.
Copyright 2021 © Golden Party | 
Spectacol pentru copii - Ho HO HO Mos Craciun
Webdesign by Softimpera