»
Spectacole pentru copii » Bilete spectacole pentru copii

BILETE SPECTACOLE PENTRU COPIIUrsul pacalit de vulpe - Spectacol pentru copii

Golden Party te invita la spectacolul savuros in care principalii protagonisti sunt Vulpea cea sireata si Ursul poate prea usor de pacalit. Cautând mereu metode noi de a face rost de hrana fara prea mari batai de cap, Vulpea vrea sa îl învete pe Urs cum sa pescuiasca. Nestiind pretul pentru aceasta activitate, Ursul se incumeta sa ajute Vulpea. 
Dupa minute bune de umor si veselie, vom afla si deznodamântul povestii, învatând împreuna ca în viata, totul are un pret. Ce soarta a avut Ursul pacalit de Vulpe o sa afle si noua generatie de copii carora vrem sa le transmitem farmecul vechilor povesti din popor.
Ursul pacalit de Vulpe continua seria povestilor copilariei cu care generatiile de parinti sau bunici de acum au crescut. Povestea este pusa în scena respectând toate indicatiile teatrului de paputi, care pune accent pe conturarea fiecarui personaj, si unde, vocea naratorului este extrem de importanta. Invitatii speciali din desenele animate rusesti Masha si prietenul ei ( actori deghizati ce personifica personajele) prezinta pentru micii spectatori un interactiv program de minidisco kids, baloane de sapun si jocuri interactive. 
 
Optional copiii au posibilitatea sa se picteze pe fata. Ne vedem la spectacol! 
 
Poti cumpara bilete online de aici:
 

 

Turtita - Spectacol pentru copii

Povestea turtitei fermecate incepe cu un mos si o baba care din putinul lor, fac din cei doi pumni de faina ramasi, o turtita fermecata. Dupa ce este scoasa din cuptor, turtita nastrusnica in loc sa se lase mancata, o ia la goana in lumea larga. Copiii vor descoperi aventurile turtitei care provoaca in drumul ei tot felul de animalute pofticioase. Calatorim impreuna in lumea povestilor copilariei care au incantat parintii de astazi, urmand ca acestia sa le transmita copiilor tainele universului nemuritor al povestilor. Sa pornim impreuna in aventura turtitei fermecate!
 
Invitatii speciali din desenele animate Tom si Jerry (actori deghizati ce personifica personajele) prezinta pentru micii spectatori un interactiv program de minidisco kids, baloane de sapun si jocuri interactive.


Poti cumpara bilete online de aici:IMPORTANT:
Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, doar infantii de 0-2 ani (neimpliniti)  au acces gratuit (insa nu au loc asigurat).
Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).
Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ 40 de minute inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!
Atentie, se filmeaza si se fotografiaza!
Prin cumpararea unui bilet, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, reguli disponibile in REGULAMENT: www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii


Servicii
Contact
Firma Petreceri pentru Copii Cluj Napoca 0752.177.811 - Bogdan
0766.725.726 - Loredana
0748.793.009 - Alexandra (Ursitoare botez)
0742.422.000 - Spectacole
 
Organizari Evenimente Copii Cluj office@goldenparty.ro

Facebook   Youtube - Zile Nastere Copii Cluj g+ - Locatii Zile Nastere Copii Cluj Napoca
 

   
Aboneaza-te la newsletter.
Copyright 2021 © Golden Party | 
Cumpara online bilete la cele mai tari spectacole pentru copii
Webdesign by Softimpera