»
Recomandari

Recomandari Golden Party - Organizari Petreceri pentru Copii Cluj

recomandari petreceri copiiMultumim pentru distractie Minnie Mouse, ne-a placut foarte mult compania ta. Ne vom revedea cu siguranta!
 
Peter Georgeta - Cluj Napoca  
recomandari petreceri copiiCei doi “minioni” au fost minunati, si-au intrat in rol de cum au ajuns la birou. Atitudinea a fost placuta, calda, foarte friendly. Varietatea jocurilor si activitatilor ne-a impresionat de asemenea.
 
Ii mai invitam cu drag pe la noi si cu alte ocazii.

 
MARINELA ZAPCA - HR Specialist 3PILLAR GLOBAL 
recomandari petreceri copiiFoarte frumos spectacolul Ursitoarelor de la Golden Party, Zanele au Ursit la botezul  fetitei mele, spectacolul  te emotioneaza pana la lacrimi de fericire, atat este de frumos! Fetelor, sunteti minunate, va doresc succes in continuare:) !
 

Gavrilitiu Andreea - Cluj Napoca


recomandari petreceri copiiIn cadrul Xmas Kids Party de azi de la Grand Hotel Italia, TOTUL a iesit minunat! Multumim mult pentru implicare si multumim echipei de la Cluj Napoca pentru dedicare si profesionalism! Recomandam Golden Party!
 

Dorada Gliga - Director Resurse Umane - Banca Transilvania

recomandari petreceri copiiPetrecerea  de ieri a fost cu adevarat reusita. Copiii au fost foarte incantati si totul a iesit foarte bine. Multumim echipei Golden Party pentru implicare si mult spor la toate evenimentele. Sunteti o echipa grozava!
 

Andreea BARABAS  – Electroglobal, Cluj Napoca

recomandari petreceri copiiTotul a fost fantastic!!!! Toata echipa geniala!!! Extraordinar si break dansatorii!!! Si magicianul supeeeeerb !!!! Si animatorii!!!! Totul!!!
A fost o zi de nastere perfecta si organizata exceptional de echipa Golden Party Cluj.
               Va multumim.
 

Teodora Enache – Floresti

recomandari petreceri copii Va multumim din suflet pentru clipele minunate daruite cu atata drag copiilor nostri.Ati reusit sa aduceti atata bucurie si fericire in inimile copiilor incat povestesc neincetat despre,Rapunzel, Mickey, Minnie, Batman si Ben 10 care doar printr-o minune nu este sunat de 10 ori pe zi de baiatul nostru.Pentru noi, fericirea copiilor este cel mai important lucru si de aceea pentru zambetele si clipele minunate oferite de voi copiilor nostri VA MULTUMIM si va declaram prieteni de suflet ai familiei POP.
 
Adriana Pop – Negresti  Oas

recomandari petreceri copii Ne-am distrat de minune cu Mickey Mouse! Copii au fost incantati de surpriza .il  asteapta  pe Mickey cu drag.Distractie garantata 100%.
 


Raluca Siserman – Cluj Napoca
recomandari petreceri copii Foarte tare!!!  Animatoarea Andreea e o adevarata ,, party maker ”  Multumim Golden Party pentru frumoasa petrecere
 


Roxana Bumb – Cluj Napoca
recomandari petreceri copiiFoarte multumiti de animatoarea Minnie Mause – Timea , copiii au fost animati si s-au distrat foarte mult. Vom apela si pe viitoar la serviciile dumneavoastra, recomandam Golden Party pentru petreceri de copii.
 

Ruxandra Hadarean – Cluj Napoca
 
recomandari petreceri copiiInca o data va multumim, a fost totul perfect, am avut un botez de vis organizat de voi: decoruri, baloane, foto cornerul, kids cornerul pentru copii, totul a fost la superlativ! Aveti recomandarea noastra.
 

Monica Monda – Cluj Napoca


Copyright 2021 © Golden Party | 
Recomandari Golden Party - Organizari Petreceri pentru Copii Cluj
Webdesign by Softimpera