»
Petreceri Botez Cluj » Ursitoare botez Bucuresti

Ursitoare Botez Bucuresti

Ursitoare Botez Bucuresti

Petrecerile de botez Bucuresti sunt evenimente speciale si motive de bucurie alaturi de familie si de prieteni.
Noi iti punem la dispozitie acele accesorii care aduc inca un strop de veselie pentru invitati. Nici copiii nu trebuie uitati, asa ca asigura-le distractia cu Golden Party si Ursitoare Botez Bucuresti.

Spectacolul de ursitoare la botez a devenit un mic  moment apreciat si chiar asteptat in cadrul petrecerilor de botez, pentru ca imbina traditiile cu spectacolul, oferind familiei si invitatilor un moment artistic cu un pic din toate: emotie, umor, bucurie si surpriza.

Pentru ca fiecare botez este unic, si spectacolul ursitoarelor trebuie sa fie unic de aceea am creat varianta de spectacol cu 3 Zane Ursitoare si Specatcol cu 4 Zane Ursitoare, ambele spectacole sunt LIVE, personalizate cu numele copilului si data nasterii al parintilor si al nasilor.
 Si daca te intrebai cum ii poti distra, aici chiar ai toate ideile si solutiile pentru ei.Spectacol 3 Zane Ursitoare- Apa, Focul si Bogatia 

Este cel mai popular show de botez, dar si cel mai emotionant.
Spectacolul este live si se desfasoara pe coloana sonora ce aduce in sala transpunerea lumii magice a Zanelor din basme, versuri superbe si coregrafii. Spectacolul se personalizeaza cu numele copilului, data nasterii, numele parintilor si al nasilor.
Dupa spectacol, Zanele Ursitoare aduc langa ele invitatii, pentru a face poze memorabile.
Durata este de 20 minute.
 

Spectacol 3 Zane Ursitoare si Zana Vrajitoare Spectacol 3 Zane Ursitoare si Zana Vrajitoare 

Spectacolul de botez este construit pe aceeasi structura ca si cel traditional, insa, la un moment, cand nimeni nu se asteapta, din tunete si fulgere vine Zana Vrajitoare, care incearca sa fure momentele de bucurie. Versurile ei sunt pline de umor si starnesc rasetele invitatilor prezenti. Ca in orice poveste cu final frumos, Zana Vrajitoare va uita pentru ce a sosit si se va alatura Zanelor Ursitoare bune pentru a ursi doar de bine micutului botezat.
Spectacolul este personalizat cu numele parintilor, al nasilor si al botezatului.
Durata 25 minute
     

Ingeras botezIngeras pentru botez 

Un ingeras special trimis pentru a intampina invitatii tai la botez ii va conduce pe oaspeti la mese cu replici alese, din ceruri culese.Dupa primirea invitatilor asigura buna dispozitie a copiilor cu diverse activitati distractive pentru acestia.
 

Animator Minnie Mouse pentru Botez Animator Minnie Mouse pentru copii 

Micii invitati se pot bucura de surprizele pe care le-au pregatit animatorii Golden Party. Programe cu jocuri, concursuri, dans, face painting, baloane modelatoare si alte activitati, toate pentru distractia celor mici si relaxarea parintilor.
     

Kids corner botezKids Corner Botez 

Este minunat ca la prima petrecere a piticului tau sa participe o gramada de copii.Dar e greu sa ai copii fericiti si parinti relaxati in acelasi timp. Am pregatit pentru acestia urmatorul pachet de Kids Corner pe durata a 5 ore:
 • Animator Minnie Mouse cu jocuri si concursuri pentru copii, dansuri
 • Pictura pe fata
 • Modelaj de baloane
 • Ateliere de confectionat bratari pentru copii si coronite
 • Planse de colorat
 • Masuta cu scaunele
 • Logo
 • Masina Baloane de sapun
 • Tobogan Gonflabil sau Mascota Disney
 • 2 caluti gonflabili de jucarie
 • Covor de baloane colorate
 • Durata 5 ore 
 

Spectacol dans oriental Spectacol dans oriental 

Moment artistic de dans si show care va capta si bucura atentia invitatilor dumneavoastra.
Oriental Delight este un spectacol de dans cu tematica orientala, cu o durata de 20 minute, structurat in doua reprize, cu o abundenta de culoare si farmec prin costumele si coregrafia propusa da dansatoarea noastra.


Servicii Foto-Video botezServicii Foto-Video

Folosind echipament de ultima generatie, echipa noastra de fotograf-cameraman va imortaliza fiecare moment din evenimentul tau. Punem la dispozitie o gama variata de pachete foto-video de cea mai buna calitate, la preturi competitive.
   

 Copyright 2021 © Golden Party | 
Ursitoare botez Bucuresti – Golden Party
Webdesign by Softimpera