»
Petreceri Botez Cluj » Ursitoare Botez Bistrita
Ursitoare Botez Bistrita

Petrecere de Botez Bistrita - Ursitoare Botez Bistrita  Ursitoare Botez Bistrita

Ursitoare Botez Bistrita

Doriti ca ursitoarele sa îi ureze “Bun Venit!” noului membru al familiei, la petrecerea de botez?
Ursitoare pentru botez Golden Party Bistrita este locul în care gasim solutii personalizate pentru toate solicitarile. Suntem flexibili si creativi, va invitam sa va convingesi punându-ne la încercare! Am creat cel mai frumos spectacol pentru bebelus si invitatii la botez , un show live 100% si personalizat . Costume superbe si Zane de basm vor fi pata de culoare la botezul tau in Bistrita si imprejurimi.

Iti oferim Spectacolul cu trei Zane Ursitoare, pentru a crea o amintire placuta parintilor, nasilor, bunicilor si invitatilor la botez.
Petrecerea de botez este acum mult mai usor de organizat. Iata o varianta simpla de pachet pentru botez.

Alte servicii la botez Bistrita:

Spectacol cu Ursitoare si Vrajitoare

Spectacol cu Ursitoare si Vrajitoare 

Spectacolul Ursitoarelor este un moment plin de emotie, care va aduce zambetul pe buzele invitatilor si lacrimi de fericire in ochii parintilor. Rolul Zanei Vrajitoare este unul comic si plin de fantezie si dinamism. Doreste sa strice petrecerea ,dar nu va rezista bunatatii celor trei Zane Ursitoare si va aduce si ea urrile de bine micutului bebelus.

 

Animator Botez

Animator la botez 

Copiii se vor bucura si vor petrece impreuna cu un personaj Disney la petrecerea de botez Bistrita.
Puteti alege între printese, super eroi, clovni, pirati, personaje de poveste sau din desenele animate.
Alaturi de dans, pictura pe fata, modelaj de baloane, jocuri, concursuri, muzica, cei mici vor avea parte de multe alte activitati care cu siguranta le vor capta atentia. Durata minima este de 2,5 ore / animatie.

Kids Corner Botez Bistrita

Kids Corner la Botez Bistrita 

Daca nu ai foarte mult spatiu disponibil, dar vrei sa le faci o super surpriza micilor tai invitati, Golden Party Bistrita s-a gandit la tot:animator 4 ore, masa, scaunele, planse de desenat si pictat, creioane colorate si acuarele, jucarii,ateliere de creatie si pictura, Lego, caluti gonflabili, pictura pe fata si modelaj de baloane, covor de baloane, jocuri si concursuri,masina baloane de sapun. Petrecerea de botez este acum mult mai usor de organizat. Durata 4 ore, consumabilele sunt incluse in pachet.
 

Mascote Disney Botez Bistrita


Mascote Disney la Botez Bistrita

Mascotele Disney sunt  foarte indragite de copii, ele sunt asteptate cu nerabdare atat de copii si adulti la petrecerea de botez sau la aniversare. Mickey si Minnie Mouse sunt doua dintre cele mai indragite personaje din Lumea Disney. Minnie este o fire dulce, prietenoasa, foarte placuta, in timp ce Mickey este un personaj curios, aventuros si caruia ii place distractia. Mascotele vor fi la dispozitia copiilor pentru fotografii si socializare. Mascote disponibile: Minnie , Mickey, Goofy, Donald, Daisy, Winnie the Pooh, Olaf,Testoasa Ninja,Minnion, Veverita Alvin, iepurele Bucks Bunny.

 

 

 

 

 

 


Copyright 2021 © Golden Party | 
Ursitoare botez Bistrita – Golden Party
Webdesign by Softimpera