»
Petreceri copii Cluj » Tematici si Oferte Petreceri

Tematici si Oferte Petreceri

Cauti cele mai bune oferte din oras pentru petrecerea ta? Dupa 11 ani de experienta in domeniul organizarii evenimentelor pentru copii, am gasit secretul petrecerilor reusite: oameni pasionati si talentati, servicii calitative, locatii inedite si concepte de petreceri originale. Iti propunem asadar cele mai in voga tematici de petreceri, precum si oferte care se incadreaza in orice buget. Daca ai si alte idei, contacteaza-ne si vom concepe impreuna petrecerea ta de vis!

ALEGE UNUL DINTRE  PACHETELE CARE TI SE POTRIVESTE

 

Petrecere cu FUNtasticii

FUNtasticii vin la petrecerea ta daca ai nevoie de: DISTRACTIE, ENERGIE si VESELIE.

Vezi oferta
 

Frozen Party

Elsa sau Anna o sa apara la petrecerea ta, aducand jocuri si povesti din Regatul Inghetat iar Olaf este invitatul special al petrecerii.
Vezi oferta

Disney Party

Daca inca mai crezi in printi si printese, atunci hai sa exploram impreuna minunata lume Disney!
Vezi oferta
 

VIP Party

Se apropie aniversarea copilului tau si nu stii cum sa ii organizezi petrecerea pentru a se simti ca un adevarat star? A avut toate tematicile de petrecere iar acum se plictiseste repede?
Vezi oferta

Minion Party

Un minion carismatic o sa vina la petrecerea ta si o sa iti inveseleasca toti invitatii. Surpriza petrecerii o sa fie Mascota Minion cu care iti poti face cele mai reusite fotografii!
Vezi oferta
 

Super hero Party

Alege-ti super eroul si cheama-l la petrecerea ta pentru cele mai distractive jocuri si concursuri. Acesta va aduce cu el un invitat surpiza.
Vezi oferta

Disco Party

Disco Party
Daca picii s-au inaltat vazand cu ochii si nu mai cred in clasicele personaje Disney, e un semn ca au nevoie de un concept de petrecere interactiv precum Disco Party.
Vezi oferta
 

Sport Party

Masina de zapada
Animatorul costumat sportiv va organiza impreuna cu copiii, activitati distractive si sportive, jocuri cu mingea, coregrafii cu cercuri, jocuri cu banda elastica, jocuri cu jetoane colorate, circuite motrice si trasee aplicative plus alte surprize.
Vezi oferta
 
 
 
     
 

Copyright 2021 © Golden Party | 
Petreceri tematice si oferte petreceri copii
Webdesign by Softimpera