»
Contact » Blog » Teatru de papusi in deplasare

Teatru de papusi in deplasare

Viata de artist a fost dintotdeauna condimentata de peripetii si povesti demne de povestit nepotilor. Tot procesul de creatie si productie se invarte in jurul unei singuri idei centrale: ce vrei sa transmit publicului? Dupa aceasta mantra ne ghidam de fiecare data cand punem in scena un spectacol.

Fascinatia din culisele teatrului deriva si din unicitatea fiecarui artist care isi lasa amprenta asupra personajelor jucate. Fie ca este vorba de un personaj in carne si oase, sau o papusa care are nevoie de un actor pentru a-i da viata.  Ne adunam toata imaginatia si creativitatea, punand cele mai indraznete idei in aplicare, iar rezultatele ne dau de inteles ca locul nostru este pe scena. Ne asociem si imprietenim si cu alti artisti talentati, invatand reciproc unii de la altii – totul pentru scopul comun de a produce cele mai frumoase spectacole pentru copii.

Stiti deja ca ne alimentam cu bucuria voastra, asa ca anul acesta am decis sa fim mai curajosi si sa ducem teatrul acolo unde este nevoie de el. Impreuna cu Trupa de Teatru Spiridus din Satu-Mare, trupa de papusari FUNtasticii, Asociatia Magic Star Kids si Golden Party, ne-am unit fortele si colindam tara pentru a aduce bucurie familiilor cu copilasi de toate varstele.

Poate cel mai mare bonus pe care il aduce teatrul in vietile oamenilor, este acela de bonding. Bonding fiind un cuvant englezesc care semnifica sudarea legaturilor si intarirea acestora prin petrecerea de timp impreuna, dar nu orice fel de timp, ci timp de calitate. Am inceput asadar sa construim colaborari frumoase si cu Zalau Value Center, mall-ul din Zalau care ne gazduieste regulat spectacolele de teatru de papusi, oferind gratuit clientilor sai continut de calitate si divertisment pentru intreaga familie. 

Ne aratam asadar disponibilitatea si pentru alte colaborari frumoase, prin intermediul carora sa transmitem toate beneficiile educatiei nonformale, ale spectacolelor interactive si constructiei de personaje din care cei mici deprind valori care ii ajuta sa creasca armonios. Cautam oportunitati pentru a pune in scena spectacole inspirate din povestile care ne-au marcat copilaria: Cei 3 purcelusi, Fata babei si fata mosneagului, Coliba Iepurasului, etc. Paseste in lumea povestilor alaturi de noi si hai sa iti cunosti personajul preferat! Noi avem de spus multe povesti si promitem ca toate vor fi cu talc si bucurie!
 

   
Aboneaza-te la newsletter.
Copyright 2021 © Golden Party | 
Teatru de papusi in deplasare pentru copii | Golden Party
Webdesign by Softimpera