»
Contact » Blog » Surpriza Iepurasilor de Paste - Spectacol special creat pentru copii, pentru sarbatoarea Pastelui

Surpriza Iepurasilor de Paste - Spectacol special creat pentru copii, pentru sarbatoarea Pastelui

Spectacolul Surpriza Iepurasilor de Paste a fost conceput special pentru perioada frumoaselor sarbatori Pascale, cand natura a inflorit de-a binelea si optimismul pluteste in aer. Povestea ii are ca protagonisti principali pe cei mai dragalasi iepurași din regat Rica Iepurica și Rila Iepurila. Alaturi de acestia, Alvin, Winnie, soricelul nazdravan si cateva personaje nazdravane din trupa FUNtasticii, realizeaza un super spectacol de primavera.
 
In regatul magic unde are loc actiunea, se semnaleaza intamplari nemaivazut de haioase. Insa iepurasii au nevoie de ajutorul copiilor pentru a recupera culorile ascunse de catre Vrajitorul Negrila care a vrut sa le strice pregatirile pentru Paste. Spectacolul este o super calatorie in care vom canta, vom dansa și vom rade de nazdravaniile personajelor. 

Pe langa bine cunoscutele personaje din desenele animate, intruchipate de actori profesionisti, membri ai trupei FUNtasticii, dar si personajele lor de sine statatoare, in frunte cu Cochetica, micuta Lala si baietelul Ghita.  

Timp de 60 minute copiii sunt tinuti in suspans de actiunea si intrigile personajelor. Vrajitorul Negrila, desi fiind prezentat ca un personaj negativ, acesta are hazul sau si un rol major de a-I face pe restul sa constientizeze importanta muncii in echipa pentru a recastiga lucrurile pierdute. 

Producatorul spectacolului este Bogdan Tudor, fondatorul companiei Golden Party Romania, cea mai mare companie privata de entertainment si spectacole pentru copii din Romania. In cadrul acestui spectacol, se vor auzi melodii indragite de copii si de parinti, ritmuri alerte si gingase care te fac sa te ridici de pe scaun sa iti exteriorizezi toata bucuria. 

Experienta indelungata in entertainmentul romanesc, dar si experienta in educatie a producatorului Bogdan Tudor, cel care semneaza si scenografia spectacolului, face ca acest spectacol sa fie unul deosebit, matur si ludic totodata, cu elemente umoristice aduse din arta veche a circului si spectacolelor de teatru de papusi si marionete din Europa si SUA. 

Coregrafia, costumele, decorurile, luminine si sunetul, dialogurile si constructia personajelor sunt puse intr-un spectacol jucaus, usor de inteles pentru cei mici, dar cu multe intelesuri ascunse pentru cei mari. Spectacolul este asadar dinamic, potrivit pentru intreaga familie si copiilor de toate varstele. 
 

Servicii
Contact
Firma Petreceri pentru Copii Cluj Napoca 0752.177.811 - Bogdan
0766.725.726 - Loredana
0748.793.009 - Alexandra (Ursitoare botez)
0742.422.000 - Spectacole
 
Organizari Evenimente Copii Cluj office@goldenparty.ro

Facebook   Youtube - Zile Nastere Copii Cluj g+ - Locatii Zile Nastere Copii Cluj Napoca
 

   
Aboneaza-te la newsletter.
Copyright 2021 © Golden Party | 
Surpriza Iepurasilor de Paste - Spectacol special creat pentru copii, pentru sarbatoarea Pastelui
Webdesign by Softimpera