»
Contact » Blog » Super eroii Golden Party

Super eroii Golden Party

Își mai găsesc super eroii locul în lumea modernă? Care sunt personajele care merită să fie catalogate drept modele pentru copii noștri? Sunt câteva întrebări la care noi, organizatorii de evenimente încercăm să răspundem. 

Să nu vă supărați pe noi, dar o să spulberăm de la bun început mitul conform căruia există super eroi. Există doar oameni simpli, care încearcă să fie eroi pentru comunitatea lor. Credem în efectul bulgărelui de zăpadă și a binelui făcut aproapelui nostru, care la rândul lui e responsabil să ajute mai departe.

Faptele bune se propagă atunci când ai în jurul tău oameni cu valori și principii. Compania de evenimente și spectacole Golden Party promovează de peste 10 ani educația non formală, sub formă de activități distractive pentru copii. Pentru asta, am format o echipă care interacționează cu copii prin ateliere de creație, jocuri și concursuri distractive, teatru de păpuși și cu actori, etc. 

Cine sunt așadar super eroii Golden Party? Sunt oameni care iubesc copiii, care vor să își dezvolte abilitățiile pedagocice și care au curajul să inspire și alți oameni prin acțiunile lor. Zâmbim des căci ne place ceea ce facem, iar sub măștile și costumele purtate, există întotdeauna câte un erou care își dorește să facă copiii fericiți.

Ne costumăm în personajele voastre preferate, însă ne păstrăm personalitatea nostră: optimism, veselie, curaj, empatie. Poți așadar să ne chemi la petrecerea ta, iar animatorii Golden Party se vor ocupa de distracția celor mici. Fie că ești fan Spiderman, Hulk, Batman, Venom, Superman, Eroii în Pijamale (Șopi, Bufnița, Pisoi), sau pentru tine e super erou orice alt personaj, animatorul nostru o să se ocupe de petrecerea ta.

Compania Golden Party produce așadar eroi, însă nu pe bandă rulantă. Ei sunt atent selecționați și învățați să interacționeze cu copiii. Avem departamentul de ”fapte bune” în care, cu ajutorul Asociației Magic Star Kids ne implicăm în activități și proiecte benefice pentru copiii de toate vârstele, departamentul de teatru și spectacole Funtasticii, în care producem și jucăm spectacole pentru copii, dar și departamentul de animație pentru copii, ursitoare botez sau decorațiuni pentru evenimente. Toate acestea sunt operaționalizate de către echipa Golden Party, voluntarii Magic Star Kids, păpușasii Funtasticii, dar și colaboratorii cu care ne-am împrietenit. 

Vă mulțumim pentru ocazia de a fi super eroi în poveștiile voastre! 
#fabricadesentimente #teamgoldenparty #supereroiigoldenparty
 
Bogdan Tudor, manager Golden Party
 

Copyright 2021 © Golden Party | 
Super eroii Golden Party | Golden Party
Webdesign by Softimpera