»
Contact » Blog » Povesti in iarba cu Golden Party

Povesti in iarba cu Golden Party

Povesti in iarba este un program educativ de entertainment, conceput de Golden Party Romania, care a luat nastere pe litoralul romanesc, unde vara aceasta copiii din toata tara au avut posibilitatea sa se intalneasca cu entertainerii nostri.

In aceasta perioada, activitatiile in aer liber au fost propuse de Bogdan Tudor, fondatorul Golden Party Romania, avand success la copiii si parintii care au ales resorturile de pe litoralul romanesc. Programul dinamic si masurile de siguranta respectate, au asigurat distractia in siguranta a familiilor.

Continuam acest proiect inedit acasa, la Cluj Napoca, unde din a doua jumatate a lunii septembrie ne vom intalni cu copiii in Parcul Central. Ne dorim insa sa dezvoltam acest proiect si in alte comunitati din Transilvania si din Bucuresti. 

Conceptul cuprinde cele mai cunoscute povesti ale copilariei, pe care animatorii si actorii Golden Party le spun copiilor intr-un mod inedit. Copiii participanti au un rol important si activ in anticiparea actiunii povestilor, dar si in imaginarea unui scenariu diferit al desfasuratorului. 

Punem accentul pe cultivarea imaginatiei copiilor, pe formarea unor legaturi constructive si pe educatia non-verbala , prin metode creative de a transmite valori sanatoase copiilor. Ne dorim sa ne implicam cat mai mult in viata culturala a comunitatii din care facem parte, producand spectacole si activitati interactive pentru copiii de toate varstele.

Suntem promotorii povestilor cu talc, interpretate cu pasiune de membrii echipei Golden Party (fabrica de sentimente).  Prin acest concept interactiv, suntem siguri ca ne vom face si mai multi prieteni, cu care putem sa impartasim pasiunea pentru invatare prin joaca.

Va transmitem salutari de la mare, de unde am dat startul multor idei nastrusnice, menite sa va incante. Fiti pe faza, ne intoarcem acasa cu multa energie, vie buna si povesti in iarba, pe care vrem sa le spneti mai departe tuturor prietenilor vostri. 
 

Copyright 2021 © Golden Party | 
Povesti in iarba cu Golden Party
Webdesign by Softimpera