»
Contact » Blog » Baietelul Pinocchio merge in turneu!

Baietelul Pinocchio merge in turneu!

Anul acesta a fost anul schimbarilor si a noilor inceputuri. Am inceput sa avem voie din nou sa organizam spectacole si sa transmitem lectii valoroase prin intermediul personajelor conturate in piese de teatru pentru copii. Ne-am gandit mult cu ce sa iesim pe piata si am decis ca povestea lui Pinocchio merita sa fie transmisa intr-un mod jovial, inteles de copiii de toate varstele.

Am fost fermecati de complexitatea personajului si felul in care acesta si-a croit drumul prin lume. Pinocchio este povestea unui baietel care a prins viata datorita unui miracol. Un miracol la care acesta visa de cand era doar o bucatica de lemn, sculpatat de catre batranelul Geppetto.

Zana cea Buna i-a auzit rugile si l-a transformat pe Pinocchio intr-un baietel su suflet, capabil sa simta si sa expermenteze lumea. Printre toate aceste calitati, Pinocchio are insa si un mare defect – minciuna. Fermecat de minunatiile lumii in care s-a trezit, acesta isi doreste sa traiasca cat mai multe experiente minunate, asa ca se pune in niste situatii provocatoare, care ii aduc insa mai tarziu niste lectii importante. 

Parcurgem alaturi de Pinocchio Taramul Distractiei, ne intalnim cu Vulpea cea Vicleana, dansam, cantam si ne distram. Dupa toate aceste peripetii, baietelul nostru curajos se alege cu niste prieteni pe viata, alaturi de care spectacolul capata o nota interactiva. 

Copiii sunt implicati in spectacol, fiind intrebati de catre actori de preferintele in materie de ciocolata si pizza, sunt chemati la dans si implicate in tot procesul creativ al spectacolului. Micii spectator primesc astfel rolul important de a participa in piesa, de a se juca cu actorii si a experimenta bucuria teatrului de papusi, marionete, mascote si personaje.

Multe bule de sapun, piese voioase, intalnire cu Eroii in pijamale si multa distractie – de asta au parte spectactatorii spectacolului Pinocchio. Pentru ca avem incredere in aceasta reteta, organizam un turneu in care Pinocchio o sa viziteze mai multe locatii. Stim ca avem prieteni in toata tara si mai stim si ca orice relatie de prietenie trebuie intretinuta, asa ca venim la voi in oras pentru a ne distra iar impreuna!

Pinocchio si prietenii sai va dau intalnire in urmatoarele locatii:
  • Cluj (16 octombrie la Cinema Marasti – PREMIERA)
  • Sighisoara (20 octombrie)
  • Medias (21 octombrie)
  • Arad (29 octombrie)
  • Zalau (30 octombrie)
  • Cluj (5 noiembrie la  Cinema Dacia)
  • Oradea (6 noiembrie)
  • Tg Mures (20 noiembrie)
  • Bistrita (24 noiembrie)
  • Deva (25 noiembrie)
Bilete gasiti ca de obicei, la piretenii nostril de pe eventbook.ro, sau la sala inainte cu 30 min de inceperea spectacolului.
 

Copyright 2021 © Golden Party | 
Pinocchio merge in turneu - spectacol de teatru pentru copii
Webdesign by Softimpera