»
Contact » Blog » Ce face Moș Crăciun în pandemie?

Ce face Moș Crăciun în pandemie?

Desi traversăm o perioadă plină de incercări, in care restrictiile ne ghidează viata, oamenii au nevoie de sperantă și voie bună. Sectorul cultural a fost grav afectat, iar arta și spectacolele nu sunt considerate necesare, așa că suferă transformări continue. 

In tot acest timp, de restricții, reglementări și politici mai mult sau mai putin dure, poate vă intrebati ce face Moș Crăciun in pandemie? Ca să fim sinceri cu voi, vă spunem că și el e vulnerabil, dar are mare grijă de sănătatea lui și a spiridușilor care au 
inceput deja pregătirile pentru Crăciun. 

Moș Crăciun există și in pandemie și pune la cale surprize pentru voi. Alături de echipa Golden Party, spiridușii ghiduși și alte personaje magice, Moș Crăciun se aventurează anul acesta intr-un mic turneu (3 decembrie ora 18:00 la Centrul Cultural Arta din Dej, 4 decembrie ora 11:00 la Cinema Florin Piersic din Cluj-Napoca, 6 decembrie orele 17:00 și 18:30 la Centrul Cultural Dacia din Bistrita).

Să renuntăm așadar la distractie in pandemie? Credem că ne putem distra responsabil, respectând măsurile aflate in vigoare, dar păstrându-ne entuziasmul și pofta de viată. Vă invităm la spectacolul nostru de Crăciun, intitulat Ho-Ho-Ho Moș Crăciun, unde veti fi martorii unor povești captivante. Cică Moș Crăciun, așa organizat cum il știm noi, anul acesta a ”reușit” să piardă sacul cu cadouri. Cu atâtia prieteni in jurul său, credem că o să il găsească, iar spectacolul o să se încheie cu un final fericit.

In cadrul spectacolului de Crăciun de anul acesta, recomandăm să zâmbiti mult, să dansati, să cântati și să vă distrati. Toate aceste indemnuri influentează starea de spirit și ne hrănesc sufletul. De asemenea, vă incurajăm mai mult ca oricând să fiti empatici, grijulii cu cei din jur și atenti la sănătatea voastră.

Pe final, vrem să impărtășim cu voi o exprientă din care noi am avut de invătat și care ne-a adus multă bucurie. Intrebând un copil ce aromă are Crăciunul, acesta ne-a răspuns că de bunătate. Credem in vorbele lui, așa că pe lângă mirosul de cozonac, portocale, scortișoară și sarmale, vrem să adăugăm și bunătatea ca ingredient principal la mesele de Crăciun și nu numai.

Vă imbrătișăm cu drag. Acum fugim la repetitii și organizat Crăciunul!
 
Loredana Gită, PR Golden Party
 

Copyright 2021 © Golden Party | 
Afla ce face Moș Crăciun in pandemie | Golden Party
Webdesign by Softimpera