»
Contact » Blog » Inima de inchiriat

Inima de inchiriat

Mereu am crezut că o zi dedicată îndrăgostiților este prea puțin, așa că ne place să o sărbătorim în fiecare an cu tot mai mult entuziasm. Găsim însă prilej în fiecare zi pentru a celebra iubirea și pregătim tot anul surprize menite să vă aducă zâmbetele pe buze. 
 
Poate vă întrebați ce e de făcut în această perioadă pentru a înveseli atmosfera și a destinde fețele oamenilor obișnuiți, care acum mai mult ca oricând, sunt demoralizați. Noi ne-am asumat rolul de a aduce bucurie în locurile în care suntem invitați, iar pentru asta venim pregătiți cu energie și programe artistice gândite special pentru voi. 
 
Deși suntem diferiți și dezvoltăm gusturi pe măsura personalității noastre, inimile noastre au nevoie de apreciere. Vă îndeplinim această nevoie prin mascota inimă de închiriat care are puterea să provoace zâmbete sincere. Și cine nu ar vrea să fie salutat, îmbrățișat sau să apară într-o poză alături de mascota inima de închiriat? Credem ca e de nerefuzat acest cupidon al iubirii, care reînvie romantismul.
 
Mascota Inimă Te Iubesc este disponibilă pentru închiriere la evenimente private și publice, în mall-uri, parade organizate cu ocazia Sfântului Valentin, evenimente cu tematică, de Dragobete, sau pentru a face o surpriză persoanei dragi. Unde împărășim iubirea? Pe întreg teritoriul României, cu rezervare prealabilă! 
 
Mascota inimă de închiriat aduce emoții privitorilor și reprezintă un element surpriză aparte, fiind ușor de integrat în spațiile comerciale și evenimente deosebite, care pun accent pe buna dispoziție a clienților. Completând cu un buchet imens de baloane roșii, inima de închiriat este o idee bună și pentru a face cuiva o surpriză, a iniția o cerere în căsătorie sau pentru o aniversare specială.
 
Arată-i iubirea prin cele mai originale surprize. Noi te vom ajuta să îi aduci bucuria pe chip și să îi arăți aprecierea sinceră. Pe lângă inima de închiriat, compania Golden Party îți pune la dispoziție și cuplul pe picioroange (personaje fată și băiat pe picioroange), dar și două păpuși gigant care vor atrage atenția cu siguranță, reprezentând elemental wow de care ai nevoie la evenimentul tău. 
 
Vă dorim zile pline de zâmbete și ocazii prin care să vă arătați iubirea față de cei dragi!
#teamgoldenparty
 

Copyright 2021 © Golden Party | 
Mascota inima de inchiriat | Golden Party
Webdesign by Softimpera