»
Contact » Blog » Iepurașul de Paște poate fi vizionat anul acesta online!

Iepurașul de Paște poate fi vizionat anul acesta online!

In perioada Pastelui, copiii obisnuiesc sa astepte nerabdatori venirea iepurasului si sa o celebreze prin tot felul de traditii interesante. Am putea spune „cate tari, atatea traditii”, insa simbolurile si semnificatiile sunt aceleasi. Iepurasul aduce bucurie in familie si angreneaza copiii in activitati distractive precum vanatoarea de oua, vopsitul cat mai creativ de oua, decoratul casei, etc.
 
Datorita contextului instabil datorat pandemiei de COVID-19,  echipa Golden Party, impreuna cu Bogdan Tudor (producatorul spectacolului) s-au gandit la o alternativa creativa de a impartasi bucuria intalnirii cu iepurasul printr-un show pentru copii mici si mari  intitulat Surpriza Iepurasilor de Paste.
 
Acest super spectacol pentru copii il puteti viziona online in siguranta casei voastre. Echipa a muncit tot anul pentru aduce spectacolul la nivel de arta, si este nerabdatoare sa il puna in scena pentru voi!
 
Spectacolul Surpriza Iepurasilor de Paste reprezinta un prilej pentru a aduna toata familia in casa si a le reaminti de lucrurile care conteaza cu adevarat: iubire, prietenie, sinceritate, joaca, distractie si empatie. Iepurasii vor avea invitati surpriza care vor contribui la formarea unei povesti pline de emotii, usor de transmis chiar si prin ecranele voastre. 
 
Membrii trupei FUNtasticii sunt si ei prezenti in cadrul spectacolului, jucand un rol decisive in salvarea sarbatorii . Se vor imprieteni cu animalutele a caror poveste plina de momente amuzante o veti aprecia, cu mic, cu mare. In scena apare insa si un personaj negativ, Vrajitorul Negrila, care incearca in zadar sa distruga traditiile frumoase.
 
„Veti descoperi melodii vesele si ritmate potrivite acestei primaveri pline de provocari. Va incurajam sa dansati, sa aplaudati, sa radeti cu gura pana la urechi si sa va notati replicile cele mai amuzante pentru a le spune din nou in caz de apare vreun moment de suparare prin casa”, a transmis echipa Golden Party.
 
Golden Party multumeste tururor parintilor si sustinatorilor care le sunt alaturi si in perioada aceasta dificila. Prin achizitia unui bilet online contribuiti la sustinerea muncii si eforturilor depuse de aceasta echipa si apreciati modul non-formal de educatie pe care il promoveaza de peste 11 ani.
 
Mai jos aveti link-ul direct care va duce pe site-ul eventbook.ro, de unde puteți cumpăra un bilet pentru spectacolele de Paște:

Servicii
Contact
Firma Petreceri pentru Copii Cluj Napoca 0752.177.811 - Bogdan
0766.725.726 - Loredana
0748.793.009 - Alexandra (Ursitoare botez)
0742.422.000 - Spectacole
 
Organizari Evenimente Copii Cluj office@goldenparty.ro

Facebook   Youtube - Zile Nastere Copii Cluj g+ - Locatii Zile Nastere Copii Cluj Napoca
 

   
Aboneaza-te la newsletter.
Copyright 2021 © Golden Party | 
Iepurașul de Paște poate fi vizionat anul acesta online!
Webdesign by Softimpera