»
Contact » Blog » Fabrica de sentimente Golden Party la Oradea - Hotel President Felix

Fabrica de sentimente Golden Party la Oradea - Hotel President Felix

Am căzut de acord ca anul acesta să sărbătorim Crăciunul si Revelionul cu mare fast, căci merităm cu totii momente de bucurie si răsfăt. Magia sărbătorilor de iarnă ne cuprinde oriunde am fi, iar dacă îi avem pe cei dragi alături, deja am bifat și motivele de bucurie sinceră. Pentru că avem mulți prieteni în Oradea, iar oaspeții care se cazeză la Hotelul President Felix merită cel mai bun tratament, ne extindem fabrica de sentimente în statiunea balneară.

Cu o experientă de 14 ani în animatia hotelieră, compania Golden Party poposește în perioada sărbătorilor de iarnă la faimosul Hotel President Felix. Echipa de animație si actori păpusari vor face un program interactiv si distractiv pentru copiii de toate vârstele. 

Activităti propuse de către echipa de la Golden Party: întâlniri cu personajele preferate ale copiilor (Minnie si Mickey, Spiridusi, Om de zăpadă, statui vivante, etc), ateliere de creatie, teatru de păpusi, pictură pe fată si modelaj baloane, coregrafii cu dans si veselie, spectacole pentru copii cu povesti si mascote, etc. Nu lipseste nici întâlnirea cu cel mai iubit personaj al copilăriei – Mos Crăciun, care coordonează întreaga magie din fabrica de sentimente Golden Party.
 
Prin animatia hotelieră, copiii cazati în Hotel President Felix se simt cu adevărat în vacantă, existând un program bine pus la punct de divertisment pentru aceștia. Echipa de animatie Golden Party se ocupă de micuti, iar părintii se pot bucura de momentele pline de relaxare,oferite de către hotel. Asadar, nimeni nu se plictiseste, iar noi cu atât mai putin!
 
Readucem în prim plan teatrul de păpusi, o activitate adorată de copiii cărora le plac povestiile unor personaje fantastice. Cu multe peripetii si replici amuzante, piesele de teatru vor fi deliciul copiiilor mici, însă si pentru cei mai mari am pregătit multe surprize. Programul acoperă interesele copiilor de toate vârstele, adaptându-se pentru a aduce bucurie tuturor oaspetilor. 

Vă invităm să vizitati si site-ul prietenilor nostri care ne vor găzdui si să vă alegeți din timp pachetele de relaxare care credeti că se potrivesc pentru voi. Vă lăsăm si întreg programul mai jos pentru a știi cum să vă organizati timpul si să alegeti cu copiii dvs toate momentele preferate la care doriți să participati. 
 
      


Abia asteptăm să ne întâlnim si să petrecem împreună clipe minunate în aceste zile magice! 

#teamGoldenParty
 

Copyright 2021 © Golden Party | 
Fabrica de sentimente Golden Party la Oradea - Hotel President Felix
Webdesign by Softimpera