»
Contact » Blog » Emisiunea MiniClub by Golden Party - Napoca Fm

Emisiunea MiniClub by Golden Party - Napoca Fm

Fiind de peste 10 ani in domeniul divertismentului pentru copii, conceperea unei rubrici radio a fost un pas natural si necesar in dezoltarea companiei Golden Party. Initiata de Bogdan Tudor, fondatorul companiei, aceasta rubrica difuzata in fiecare weekend (sambata si duminica) se adreseaza atat copiiilor, cat si parintilor. 

Emisiunea poarta numele de MiniClub by Golden Party, fiind difuzata pe postul radio local clujean Napoca FM (frecventa 102,2). Bogdan Tudor isi intra in rolul de prezentator, bucurand audienta prin anii de experienta acumulati ca si fondator al celei mai mari companii de entertaining pentru copii din Romania. 

Inca din 2009, Golden Party a inceput sa ofere servicii pentru divertismentul celor mici, crescand constant numarul si calitatea acestora. S-a format o echipa dinamica, creativa si plina de entuziasm care este mereu la curent cu cele mai noi metode de distractie preferate de copii. 

In cadrul emisiunii, Bogdan Tudor modereaza discutii spontane cu invitati care au ceva important de spus despre educatia sau distractia celor mici. Invitati permanenti ai rubricii sunt insa membrii trupei pentru copii – FUNtasticii. Componenta trupei este formata din cativa tineri cu personalitati apreciate de copii, avand o vestimentatie si atitudine colorata si vesela. 

In cadrul emisiunii se difuzeaza piese pentru copii, interviuri cu copii sau personalitati locale de seama (actori, regizori, profesori, dansatori, psihologi/sociologi, organizatori de evenimente etc). Se prezinta evenimente importante, corelate cu viata de familie si educatia copiilor, stiri care vizeaza familia, metode de planning familial, sfaturi de la experti din domeniu, dar si materiale distractive, pline de umor si talcuri.

Bogdan Tudor, prezentatorul emisiunii, nu pierde din vedere ideea pe care si-a dezvoltat intreaga filosofie a companiei – aceea de educatie prin joaca (educatie non-formala). Aceste idei au crescut si s-au dezvoltat de-a lungul parcursului educational si profesional. Absolvent al Liceului Pedagogic Ploiesti, cu o experianta in invatamant de 10 ani (invatamant primar, gimnazial si liceal), Bogdan a continuat sa creasca armonios aceasta fundatie educationala, utila in deslusirea comportamentelor copiilor. 

Emisiunea este asadar o unealta potrivita pentru orice parinte care este supus provocarilor de a-si educa copiii in spiritul curentelor actuale. Se adreseaza si copiilor care vor sa isi cunoasca personajele preferate si sa isi gaseasca modele demne de urmat, care vor sa asculte cantece vesele, sa descopere activitati distractive/ateliere de creatie si sa isi exteriorizeze energia.

Prin emisiunea MiniClub by Golden Party, putem spune ca se initiaza o scoala de COOLtivat supereroi, micii genii si descoperit talente. Cu atatia invitati de seama si entuziasm din partea organizatorilor, reteta nu poate sa fie decat una reusita. 

Prietenii povestilor – Golden Party, va saluta si va invita pe frecventa 102,2! 
 

Servicii
Contact
Firma Petreceri pentru Copii Cluj Napoca 0752.177.811 - Bogdan
0766.725.726 - Loredana
0748.793.009 - Alexandra (Ursitoare botez)
0742.422.000 - Spectacole
 
Organizari Evenimente Copii Cluj office@goldenparty.ro

Facebook   Youtube - Zile Nastere Copii Cluj g+ - Locatii Zile Nastere Copii Cluj Napoca
 

   
Aboneaza-te la newsletter.
Copyright 2021 © Golden Party | 
Emisiunea MiniClub by Golden Party - Napoca Fm
Webdesign by Softimpera