»
Contact » Blog » Cum a fost vara noastra pe litoral?

Cum a fost vara noastra pe litoral?

Vara anului 2022 ne-a prins iar pe litoral alaturi de hotelieri care ne-au dat libertatea de a le propune turistilor programele noastre de divertisment pentru copii. Ne-am extins si echipa de animatie, facand traininguri la inceputul verii, menite sa ofere un nivel de pregatire conform calitatii cu care ne-a obisnuit clientii. 

Ne-am bucurat pentru vechii prieteni care ne-au dorit si anul acesta alaturi de ei, dar si pentru noile oportunitati carora le-am facut fata cu brio. Ce au in comun toate aceste hoteluri sau resorturi, este dorinta de a oferi famililor programe special gandite pentru micutii lor. Si copiii au nevoie de atentie speciala atunci cand merg in vacanta, asa ca noi venim in intampinarea acestor nevoi. 

Am creat alaturi de partenerii nostril un mediu sigur in primul rand, iar apoi un mediu in care fiecare are libertatea sa isi exprime personalitatea. Programele de animatie de anul acesta au fost concepute tinand cont de feedback-ul anilor trecuti, de specificul fiecarui hotel si de dorintele voastre, ale celor care ne urmariti.

Ce isi doresc copiii? Personaje de poveste cu care pot interactiona, animatori prietenosi cu care sa formeze legaturi autentice, explicatii clare ale jocurilor si concursurilor, un limbaj prietenos si multa rabdare, coregrafii simple dar energice, transformari cu ajutorul facepaintingului, modelaj baloane, ateliere de creatie, teatru de papusi si cat de multe zambete si atentie.

Ce isi doresc parintii? In primul rand un mediu sigur. Si exact asta am mentionat ma devreme ca am incercat sa concepem. Parintii isi doresc o vacanta in care pot lasa garda jos cateva minute, relaxandu-se impreuna ca familie. De asemenea, isi  doresc o echipa de animatie empatica, care sa ofere atentie tuturor copiilor, un program bine stabilit afisat in receptii dupa care se pot ghida si organiza. 

Nu in ultimul rand, parintii isi doresc ca totul sa fie la superlativ. Fie ca oferim copiilor un balon modelator sau prezentam un spectacol mare pe scena, totul trebuie sa fie un show. Am invatat ca avem puterea ca prin orice activitate sa educam, iar asta nu poate fi decat de folos parintilor. Parintii vor sa fie si ei implicati in activitatiile copiilor, dezvoltandu-si astfel relatia si sudand legaturile afective.

Dupa o vara plina de culoare si de activitati care mai de care mai antrenante, ne declaram fericiti si recunoscatori. Am fost atenti sa cuprindem cat de multe pareri pentru a ne putea imbunatati tot mai mult programele de divertisment. Echipa noastra de animatie Golden Party, trupa FUNtasticii, papusasii, clownii, mascotele, personajele de poveste, managementul si Asociatia Magic Star Kids, au lucrat inca un an impreuna pentru a livra cele mai distractive activitati. 

Multumiri speciale locatiilor care ne-au gazduit Mera Resort Venus si Mera Resort Onix, Phoenicia Blue View, 2D Resort & Spa, Complex Narcis & Cleopatra. Nu uitam nici de partenerul noastru de incredere – Hotel President de la Baile Felix, unde ne-am balacit toata vara si am angrenat toti turistii la distractie si dans in aqua parcul superb. Alaturi de voi, din 1 iunie pana pe 15 septembrie, am reusit sa bucuram cateva mii de copii mici si mari. Ne revedem si vara urmatoare, cu forte proaspete si surprize noi!

Cu drag, 
Echipa Golden Party
 

Copyright 2021 © Golden Party | 
Cum a fost vara noastra pe litoral | Golden Party
Webdesign by Softimpera