»
Contact » Blog » Adaptabilitate – cuvantul cheie in anul 2020

Adaptabilitate – cuvantul cheie in anul 2020

Cum sa organizezi aniversarea copilului chiar la tine acasa?
 
In aceasta perioada, ne scriu multi prieteni care au copii, cerandu-ne idei despre cum ar putea sa organizeze aniversarile micutilor. Isi doresc sa le aduca o bucurie cat de mica, care sa se muleze totusi pe cerintele actuale, fiind inofensiva pentru familie. 

De petreceri fastuoase si invitati cu zecile nu mai poate fi vorba momentan, asa ca suntem nevoiti sa ne adaptam, gasind solutii noi tuturor provocarilor care apar. Nici mersul in spatiile de joaca sau alte locatii atractive si prietenoase cu copii nu mai este posibil (tot momentan), asadar, singura solutie este sa aduceti distractia chiar la voi acasa” . declara Tudor Bogdan , Managerul General si propietarul Golden Party Romania.

Bucuria se poate raspandi si in doze mici, in cadre restranse si alaturi de cei mai apropiati prieteni, rude, cunostinte. In aceste momente de distantare sociala, consideram ca un rol foarte important, pe langa persoanele cu adevarat apropiate, este cadrul in care traim. Acesta influenteaza in mod direct starea noastra de spirit, care la randul ei da viata dinamicii familei.

Copiii doresc sa isi satisfaca o nevoie, dar de cele mai multe ori nu știu sa o exprime in cuvinte. Nevoia de joaca este poate printre cele mai arzatoare dorinte ale acestora. De aceea, recomandam amenajarea spatiului unde locuiesc copiii in culori vii, cu desene jucause, care sa le starneasca imaginatia. Trebuie sa le punem la dispozitie si jucariile necesare dezvoltarii lor armonioase (acestea pot fi foarte diverse), precum si alte materiale educative (ex: carti de colorant, socotitoare, puzzle-uri, lego, etc).

Acum ca am mentionat cateva lucruri generale, benefice pentru copii, trecem direct la subiectul nostrum preferat: organizarea celor mai frumoase petreceri! Inca ne pricepem la asta, caci imaginatiei si pasiunii nu le poti pune restrictii definitive. 

Venim cu urmatoarele propuneri pentru ca petrecerile voastre sa fie pline de culoare: baloane colorate simple (cu aer sau cu heliu), aranjamente din baloane (buchete, arcade, foto cornere), candy corner (coltisoare pline de dulciuri si alte minunatii colorate: piniate pline cu surprize), plusuri (jucarii de care cei mici vor prinde drag cu siguranta si cu care isi vor face multe poze) si accesorii cu ajutorul carora putem crea un colt de poveste pentru petrecerea dvs. 

Punem la dispozitia parintilor si costumele care dadeau viata celor mai frumoase personaje Disney si nu numai. Acum adultii pot sa devina chiar ei personajele preferate de catre cei mici, castigand atfel puncte in plus in relatia cu copiii lor. Ne dorim ca in aceasta perioada, toti cei care ne scriu si ne cer sfaturile, sa se implice mai mult in construirea unor relatii sanatoase in cadrul familiei si sa profite de orice ocazie si secunda libera pentru a se cunoaste unii pe altii. 

Suntem prima generație de parinti care au decis ca trebuie sa invatam sa facem lucrurile altfel, ca nu mai putem sa chiulim si ca trebuie sa ne implicam mai mult in cresterea copiilor, oferindu-le toate mijloacele necesare. 
 
Ne vom ajuta sa crestem reciproc. Noi venim cu ideile si resursele, iar voi le puneti in practica. Ideile noastre nu se opresc doar la aranjamente/decoruri de poveste sau inchirierea costumelor, avem pregatite si alte surprize pentru cei care nu au uitat ca trebuie sa continuam sa sarbatorim momentele speciale din viata noastra. 
 
Jucati-va mult. Zambiti si mai mult si ramaneti uniti. Distractia continua!

Articol scris de Tudor Bogdan, Manager Golden Party Romania.

Bogdan Tudor - manager Golden Party
 

Servicii
Contact
Firma Petreceri pentru Copii Cluj Napoca 0752.177.811 - Bogdan
0766.725.726 - Loredana
0748.793.009 - Alexandra (Ursitoare botez)
0742.422.000 - Spectacole
 
Organizari Evenimente Copii Cluj office@goldenparty.ro

Facebook   Youtube - Zile Nastere Copii Cluj g+ - Locatii Zile Nastere Copii Cluj Napoca
 

   
Aboneaza-te la newsletter.
Copyright 2021 © Golden Party | 
Cum sa organizezi aniversarea copilului chiar la tine acasa?
Webdesign by Softimpera