»
Baloane cu heliu Cluj » Decoratiuni petreceri
Photocorner evenimente Cluj Napoca

Decoratiuni si accesorii petreceri

Photocorner-ul este cea mai mare atractie a unei petreceri, unde invitatii vin sa îsi faca poze. Fiind vorba de botezul bebelusului tau, gândeste-te la culorile care vrei sa predomine. Daca este fetita, o alegere buna este rozul, iar daca este baietel, albastru este o alegere foarte buna. Daca alegi albul, cu siguranta nu vei da gres, deoarece va da o nota de eleganta locului.

Dupa ce ati ales impreuna cu consultantul nostru elementele care doriti sa faca parte din recuzita de fotocorner , in ziua evenimentului echipa noastra se va ocupa de montarea acestuia cu cateva ore inainte de sosirea invitatilor. Tot echipa noastra se va ocupa, a doua zi dupa eveniment de demontarea acestuia. 

PhotoCorner-ul, poate fi accesorizat cu un panou cu baloane, flori din hârtie, canapeluta pentru poze, jucarii plusuri  sau anumite materiale potrivite. Oricare panou este însotit de un suport demontabil, care e usor de montat. E indicat sa aveti si câteva accesorii amuzante cu care, invita?ii sa îsi faca poze si sa se înveseleasca (urechi de iepuras si pisicuta, sepci haioase, ochelari vintage si mustati portabile).

Vezi oferta aici
 


Copyright 2021 © Golden Party | 
Decoratiuni si accesorii petreceri copii – Golden Party
Webdesign by Softimpera