»
Spectacole si divertisment

Spectacol de Teatru Interactiv ,, Regatul Înghetat ”

Spectacol de Teatru Interactiv
,, Regatul Înghetat ”

Durata 40 minute

Va propunem un spectacol tematic de iarna, o adaptare dupa Frozen, în care actorii Golden Party vor întruchipa cele mai cunoscute personaje ale copiiilor. Cu siguranta acestia vor fi pe placul si amuzamentul celor mici. Cântecele cunoscute si scenariul captivant vor atrage copiii în lumea magica a Craciunului.

Dupa atâtea momente în care nici macar Craciunul nu a reusit sa adune laolalta întreaga familie, anul acesta sarbatorile de iarna vor genera mai multe zâmbete ca oricând. În Regatul înghetat, pregatirile sunt în toi, iar printesa este cea care îsi arata cel mai mult gropitele din obraji umplute de fericire si entuziasm. Însa regina este putin îngrijorata pentru pastrarea traditiilor de Craciun, deoarece pâna acum nu au reusit sa fie sarbatorite cu fastul necesar.

Pentru a mentine vie traditia din noaptea magica de Craciun, cei trei prieteni nazdravani, Printul, Omul de Zapada si Renul, se vor aventura într-o calatorie plina de peripetii. Ramâi alaturi de personajele magice din Regatul Înghetat si împreuna veti descoperi cele mai frumoase traditii si obiceiuri de sarbatori.

Servicii
Contact
Firma Petreceri pentru Copii Cluj Napoca 0752.177.811 - Bogdan
0766.725.726 - Andreea
0749.428.133 - Isidora (Ursitoare botez)
0729.674.640 - Ionela 
0752.868.117 - costume de inchiriat (Andya)
 
Organizari Evenimente Copii Cluj office@goldenparty.ro

Facebook   Youtube - Zile Nastere Copii Cluj g+ - Locatii Zile Nastere Copii Cluj Napoca
 

   
Aboneaza-te la newsletter.
Copyright 2014 © Goldenparty.ro | 
Spectacole si divertisment
Webdesign by Softimpera