»
Prima zi de scoala

Petrecere Prima zi de scoala

Prima zi de scoala

Mai sunt cateva zile pana incepe un nou an scolar. Bucuria revederii colegilor, amintirile zilelor frumoase de vacanta, toate fac din prima zi de scoala una speciala.
Pentru a imprima si mai mult prima zi de scoala in amintirile elevilor,  venim cu niste idei, care stim sigur ca vor aduce cel putin un zambet pe fetele celor mici si mari.

Ne gandim cu drag la cei care trec pragul scolii pentru prima data si ne amintim cu nostalgie prima noastra zi de scoala. Acest lucru il stiu foarte bine si cadrele didactice. Pregatesc din timp salile, isi gandesc povestea cu care sa-si intampine elevii in noul an de scoala.

Maestrii petrecerilor reusite va propune urmatoarele: 

Arcade baloane

Figurine baloane

Baloane cu heliu

1. Arcade vesele:

Elevii mici sau copiii de gradinita vor fi intampinati cu o arcada din baloane colorate la intrare (in scoala sau in sala de clasa) sau de ce nu, in jurul tablei. 

2. Figurine vesele din baloane:  

Regasirea unui personaj cunoscut si indragit sau a unui personaj vesel din baloane poate aduce linistea in sufletele celor mici.

3. Baloane cu heliu:

Un balon colorat cu heliu  il poate astepta ”cuminte” pe banca, pe noul elev. La final elevii impreuna cu invatatoarea pot lansa baloanele in curtea scolii, cu un mesaj de speranta pentru noul an scolar.

Personaj poveste petreceri copii

 
 

4. Personajul preferat:

Animatorii Golden Party  pot descreti si mai mult fruntile intrebatoare si tematoare ale copiilor si vor demonstra elevilor, prin jocurile si concursurile lui, ca scoala e o noua aventura plina de veselie.

5. Mascota preferata:

O intalnire binemeritata cu mascota Disney preferata ce va aduce imbratisari calduroase tuturor copiilor dar si parintilor. Mascota aduce cu ea maboane colorate cu bat si rozeta pentru toti copiii din clasa cu care acestia se vor juca toata ziua.
 

Consultantii Golden Party iti ofera mai multe detalii si sugestii pentru prima zi de scoala sau gradinita sa fie de neuitat.
Contacteaza-i telefonic sau completeaza formularul de contact .


PACHET DE PETRECERE : PRIMA ZI DE SCOALA

Revederea cu colegii este un motiv de bucurie si petrecere,iar cu Golden Party distractia se ridica la cote maxime. Cei doi Mc vor antrena atmosfera de sarbatoare cum nu a mai vazut clasa. Pana si cei mai timizi copii vor fi prinsi in jocurile potrivite varstei si se vor amuza copios. Standul cu popcorn le va aminti de vacanta ce a trecut si le va da energie pentru anul ce urmeaza.

Pachetul cuprinde:
  • Jocuri interactive si baloane modelate
  • Distractie cu 2 MC Golden Party
  • Accesorii de petrecere
  • Stand de popcorn
  • Sistem de sonorizare
  • Pinata si baloane cu heliu 

   
Aboneaza-te la newsletter.
Copyright 2014 © Goldenparty.ro | 
Prima zi de scoala
Webdesign by Softimpera