»
Petreceri Craciun
Petreceri craciun

Petreceri de Craciun Cluj - Inchirieri Mos Craciun Cluj Napoca

De la programe interactive cu cele mai indragite personaje, spectacole si decoratiuni de iarna si pana la piese de teatru cu personaje, costume si decoruri spectaculoase, este tot ceea ce va face, din petrecerea de Craciun a companiei din acest an, cea mai reusita petrecere din toti anii!

Daca iti doresti un Craciun magic pentru cei mici, o amintire placuta pe care sa o poarte cu ei mult timp de acum incolo ca pe o sursa de speranta si incredere in bunatate si in tot ce este frumos, contacteaza-ne fara a ezita!

Activitati de Craciun:

  • Serbari scolare si gradinite
  • Sosirea lui Mos Craciun in cadrul petrecerilor organizate de firme/companii
  • Serbarea pentru copiii angajatilor
  • Mos Craciun in magazine/mall-uri
  • Seara de Ajun de Craciun cu Mos Craciun.
  
 
  
 

Inchiriere mos craciun

Mos Craciun de inchiriat

Mos Craciun este un ingredient nepretuit in alcatuirea unei copilarii fericite pentru copii. Pentru ca si noi il iubim pe Mosul, ne luam in serios rolul de a fi ajutoarele lui la petrecerea ta de Craciun. Comanda acum un Mos Craciun pentru petrecerea ta sau pentru Ajunul Craciunului in familie.

  Spiridusi si craciunite

Spiridusi si Craciunite

Animatia cu personaje de iarna (spiridusi, reni, om de zapada, Craciunite si Craiasa Zapezii) va asigura voia buna copiilor prezenti la petrecerea de Craciun.

 
petreceri craciun

Spectacole de Craciun

Teatrul de papusi pentru copii si Spectacolul „Vedeta pentru Mos Craciun” vor face din petrecerea de Craciun un moment memorabil pentru cei mici si pentru parinti.

  Decoruri baloane

Decoruri si baloane

Un pachet spectaculos din baloane ce cuprinde: braduti, oameni de zapada, Mos Craciun, toate realizate in culorile specifice!

 
ateliere de craciun

Ateliere de Craciun

Atelierele de creatie cuprind activitati precum: decorarea de globuri, confectionarea de figurine, impodobitul bradului, toate fiind coordonate de personalul priceput al Golden Party si foarte apreciate de prichindeii indemanatici.

  Sonorizare DJ

Sonorizare si D.J.

Muzica este ingredientul de baza pentru o petrecere reusita, de aceea iti punem la dispozitie un sistem de sonorizare profesional de 400 W, microfon fara fir si D.J. cu un playlist specific evenimentelor de Craciun.

 
Jocuri gonflabile

Jocuri gonflabile

Acestea transforma orice spatiu intr-o zona de super distractie pentru copii. Cei mici vor fi in deplina siguranta si vor face multa miscare pe trambulina, pe tobogane, in bouncer si in castel.

  Fulgi din vata de zahar

Fulgi din vata de zahar

Copiii adora vata de zahar, de aceea, pentru reusita unei petreceri, iti punem la dispozitie masina de facut vata de zahar cu aroma de Craciun, un echipament complet, cu personal de operare.

 
baloane de sapun

Baloane de sapun

Masina de baloane de sapun impreuna cu solutia speciala vor face ca sute de baloane de sapun sa pluteasca in aer asemenea fulgilor de zapada, completand astfel atmosfera de basm a petrecerii de Craciun.

  Masute si scaunele pentru copii

Masute si scaunele pentru copii

Seturile de masute si scaunele sunt ideale la organizarea spatiului pentru diverse activitati, precum: colorat, ateliere de creatie, servit masa.

 
Fotografii la eveniment

Fotografii la eveniment

Un fotograf profesionist, care stie sa lucreze cu copiii, va imortaliza fiecare moment din petrecerea de Craciun pentru a crea un album de amintiri frumoase.

  Masina de zapada

Masina de zapada

O petrecere reusita este completata de acest echipament.Mii de fulgi de zapada cazand vesel completeaza decorul unui petreceri reusite. Are intotdeauna mare succes la cei mici care incearca sa prinda fulgii alergand nostim in zig zag dupa ei.

 
Tronul lui Mos Craciun

Tronul lui Mos Craciun

Super Tronul lui Mos Craciun imbracat in catifea rosie vine sa completeze atmosfera de poveste a petrecerii de Craciun . Inchiriaza tronul Mosului pentru reusita petrecerii in gradinite,scoli,petreceri de firme si magazine.

  Spectacol de Magie

Spectacol de Magie

Magicianul nostru face trucuri spectaculoase ce tin pe toti invitatii petrecerii de Craciun cu sufletul la gura . Hocus Pocus este spectacolul de Magie adaptat varstei copiilor si special conceput pentru petrecerea de Craciun . Durata 25 minute

 
Pictura pe fata copii

Pictura pe fata

Cea mai indragita activitate de la petreceri este pictura pe fata.Copiii se pot transforma de fiecare data in alt personaj in functie de imaginatie si creativitate.

  Art Corner

Art Corner

Standul unde copiii vor fi portretizati alegand culorile preferate, tabloul putand fi pastrat ca amintire. Un colt de arta specific pentru petrecerile de Craciun pe care cei mici dar si adultii il apreciaza foarte mult. Artistul portretist este costumat adecvat tematicii.Servicii
Contact
Firma Petreceri pentru Copii Cluj Napoca 0730.757.537 - Loredana
0766.725.726 - Andreea
0749.428.133 - Isidora (Ursitoare botez)
0729.674.640 - Ionela 
0752.868.117 - costume de inchiriat (Andya)
 
Organizari Evenimente Copii Cluj office@goldenparty.ro

Facebook   Youtube - Zile Nastere Copii Cluj g+ - Locatii Zile Nastere Copii Cluj Napoca
 

   
Aboneaza-te la newsletter.
Copyright 2014 © Goldenparty.ro | 
Petreceri de Craciun Cluj - Inchirieri Mos Craciun Cluj Napoca - Golden Party
Webdesign by Softimpera