»
Evenimente Companii
Evenimente Companii Cluj - Organizari Petreceri Copii Cluj Napoca

Evenimente Companii Cluj - Organizari Petreceri Copii Cluj Napoca

Doresti sa organizezi un eveniment pentru copii? La Golden Party gasesti tot ce ai nevoie pentru a le crea celor mici o atmosfera de joaca atractiva pentru super distractia atat a lor, cat si a parintilor.

Invitatii se asteapta deja sa ai un spatiu dedicat celor mici la eveniment. Golden Party iti rezolva aceasta problema prin amenajarea unui kids corner special pentru copii. Deasemenea poti alege dintre urmatoarele servicii: programe de animatie cu personaje preferate, mascote Disney, piese de teatru pentru copii, spectacol de magie, decoratiuni din baloane, ateliere de creatie, jocuri gonflabile, tobogane si bauncere gonflabile, sumo mania, o multitudine de jocuri si concursuri, atelier de modelaj baloane si pictura pe fata, stand de popcorn si vata de zahar.

Petreceri pentru Companii Cluj Napoca - Evenimente pentru Copii Cluj

Organizam petreceri pentru companii Cluj cu ocazia zilelor: 1 Martie, Paste, 1 Iunie, Halloween, Craciun, Ziua Companiei, Picnic Day, Ziua Familiei. Raspundem cerintelor specifice fiecarui eveniment pentru a aduce buna dispozitie!


    

Animatori copii

Animatori pentru copii

Personajele preferate ale copiilor dar si ale parintilor vor veni cu jocuri interactive si activitati distractive pentru copii. Minidiscoteca, coregrafii, pictura pe fata si modelajul de baloane este activitatea cea mai indragita de cei mici. Garantam un eveniment reusit impreuna cu animatorii pentru copii Golden Party.

  Zumba Party

Spectacol Zumba Party 

In  petrecerile corporate este nevoie de foarte multa miscare si energie pe care copiii sunt dornici sa o consume.Miscari indraznete , ritm alert, elasticitate si multe alte ritmuri combinate  formeaza un program intensiv de dans toate cordonate de un animator instructor licentiat Zumba Kids Party.
     
Topogane gonflabile

Tobogane gonflabile

Reprezinta o principala atractie pentru petrecerea dumneavoastra. Acestea se pot utiliza atat pentru spatiile in aer liber, cat si in interior pentru activitati amuzante.

  Ateliere de creatie

Ateliere de creatie

Spatiul special amenajat unde invatam sa cream obiecte si decoratiuni frumose alaturi de parintii nostri dar, mai important, petrecem un timp magic impreuna.Golden Party iti propune pentru fiecare eveniment una sau mai multe tematici care sunt realizate de copii impreuna cu coordonatorii nostri.Toate obiectele create sunt oferite copiilor cadou. 
 
Spectacol Magie Cluj Napoca Copii

Spectacol de magie

Magicianul nostru ii va fermeca pe toti invitatii (mici si mari) printr-un spectacol magie Cluj, inedit cu efecte speciale, disparitii, iluzionism, porumbei, animalute si multe alte surprize!

  Personaje pe picioroange

Personaje pe picioroange

Animatorii-personajele pe catalige (picioroange) reprezinta un punct de atractie memorabil al evenimentului dvs. corporate. Exista mai multe variante de spectacol cu diferite pesonaje/costume personalizate evenimentului tau. Acest program de divertisment aduce acel uauuu in eveniment si impresioneaza pe toti participantii

 
Imn si melodie pentru eveniment

Imn si melodie pentru eveniment

Creem pentru evenimentul tau versurile, melodia si inregistram in studio , creeind imnul evenimentului, companiei tale. Acest serviciu il oferim pentru lansare de brand, produs sau serviciu precum si participarea la targurile de prezentare.

   Spectacole pentru copii

Spectacole pentru copii cu artisiti

Andra Gogan este pustoaica care si-a ”împrumutat” vocea pentru foarte multe personaje din serialele difuzate de Disney Channel si Disney. Toti copiii o cunosc pe Violeta, Soy Luna si Doctorita Plusica. In cadrul evenimentelor corporate,un concert cu cele mai cunoscute melodii indragite de copii precum si si coregrafiile speciale vor fi pe placul micilor invitati si a parintilor lor.

     
masina popcorn

Masina de popcorn

Adauga la petrecerea ta corporate o masina de popcorn si succesul petrecerii va fi GARANTAT!

  masina vata de zahar

Masina de vata de zahar

Cand te gandesti la petreceri pentru copii trebuie sa iei in calcul si placerile dulci sau amuzante ale celor mici. Cui nu ii place vata de zahar? Chiar si cei mari o adora!

 
Teatru papusi

Teatru de papusi

Feti frumosi si Sânziene, regi si printese, zmei, balauri, motanul incaltat, ca de n-ar fi nu s-ar mai povesti, bucura sufletele copiilor. Magia povestilor îi învaluie pe toti, fie ei parinti sau copii.

  Mascote mickey mouse

Mascotele Disney

Formand un cuplu haios si foarte indragit de copii, Mickey si Minnie Mouse sunt doua dintre cele mai indragite personaje din Lumea Disney. Minnie este o fire dulce, prietenoasa, foarte placuta, in timp ce Mickey este un personaj curios, aventuros si caruia ii place distractia.

 
Decoratiuni baloane

Decoruri din baloane

Ghirlande din baloane, baloane din latex sau folie cu heliu, figurine si oricare alte aranjamente din baloane! Asiguram personalizarea, umflarea si aranjarea lor pe bete cu rozete!

  kids corner

Kids Corner

Cu Kids Corner-ul de la Golden Party parintii uita de grija copiilor si se pot bucura de petrecere. Copiii sunt antrenati intr-un program variat de jocuri, activitati interesante si buna dispozitie.

     
Spectacole de varietati pentru family day

Spectacole de varietati pentru family day

Spectacol de dans cu diferite tematici pentru diverse evenimente si family day cu tematica romaneasca, rio, cabaret,oriental, tiganesc sau concepte de spectacole din afara granitei. Aceste programe intregesc si diversifica partea de entertainment pentru adulti in cadrul unui eveniment corporate.

  Mc entertainer pentru adulti si copii

Mc entertainer pentru adulti si copii

In cadrul evenimentelor family day Mc-ul entertainer organizaeaza activitatea si distractia invitatilor. MC-ul este in primul rand un entertainer spontan. Indiferent de situatie, acesta va mentine atentia publiculuisi va pastra o atmosfera destinsa la eveniment.

     

Sonorizare eveniment

Alege o sonorizare profesionala, adaptata la amploarea evenimentului, si un D.J. care stie cum sa creeze o atmosfera de vis pentru ccei mari si cei mici.

  Spectacol de dans oriental

Spectacol de dans oriental

Va propunem un moment artistic de dans si show care va capta si bucura atentia invitatilor dumneavoastra. Oriental Delight este un spectacol de dans cu tematica orientalac durata de 20 minute structurat in doua reprize, cu o abundenta de culoare si farmec prin costumele si coregrafia propusa da dansatoarea noastra.Acesta se desfasoara la aproximativ 3-4 ore dupa sosirea invitatilor la petrecere.

Servicii
Contact
Firma Petreceri pentru Copii Cluj Napoca 0730.757.537 - Loredana
0766.725.726 - Andreea
0749.428.133 - Isidora (Ursitoare botez)
0729.674.640 - Ionela 
0752.868.117 - costume de inchiriat (Andya)
 
Organizari Evenimente Copii Cluj office@goldenparty.ro

Facebook   Youtube - Zile Nastere Copii Cluj g+ - Locatii Zile Nastere Copii Cluj Napoca
 

   
Aboneaza-te la newsletter.
Copyright 2014 © Goldenparty.ro | 
Evenimente Companii Cluj - Organizari Petreceri Copii Cluj Napoca - Golden Party
Webdesign by Softimpera