»
Contact » Blog » Spectacole pentru copii – educatie nonformala

Spectacole pentru copii – educatie nonformala

Din prisma celor 11 ani in care am organizat evenimente pentru copii, putem spune ca am tras cateva concluzii folositoare pentru era moderna in care traim:
Copiii au nevoie de educatie nonformala pentru a-si dezvolta anumite abilitati, iar parintii trebuie sa se implice activ cresterea copiilor. Venind in sprijinul cadrelor didactice, nevoia continua a copiilor de cunoastere, trebuie suplinita si de parinti.

Simpla prezenta a acestora nu este suficenta pentru o crestere armonioasa. Recomandam asadar timp de calitate petrecut cu cei mici, in care parintii sa contureze un traseu educational bine pus la punct. Valorile morale trebuiesc transmise cu grija, iar activitatiile care sudeaza legatura copil-parinte sunt necesare.

Pentru ca suntem prietenii povestilor, am creat spectacole prin intermediul carora ne dorim sa educam atat parintii cat si copiii. Folosind distractia drept mijloc prin care ne transmitem talcurile, reusim sa fim pe placul celor mici.

Motivati de aprecierile voastre, am pornit intr-un turneu national prin care ne-am propus sa ajungem si in acele locuri in care nevoia consumului de arta este mai mare decat oferta de pe piata. Cu alte cuvinte, ne-am dorit sa ajungem si acolo unde nu se intampla nimic.

Primirea fost coplesitoare. Prin spectacolele ”Mickey Bucatarul””Mickey si Magicianul” sau ”Clubul lui Mickey”, am reusit sa adunam oameni din clase sociale diferite, veniti din medii diferite si cu pasiuni diferite. Toti aveau insa un singur scop: sa se distreze alaturi de noi si sa impartaseasca bucuria unei iesiri alaturi de intreaga familie.

Impreuna am invatat ca reteta magica pentru retetele perfecte este praful de iubire, ca magia exista in fiecare dintre noi si ca prietenia trebuie cultivata pentru ca da roade frumoase. Prin cantec, dans si veselie, transmitem toate aceste valori pe care ne dorim ca fiecare copil sa si le insuseasca.

Vrem sa contribuim la cresterea unei generatii noi pline de valori, optimism si intentii bune. Facem asta prin munca noastra si speram ca rezultatele acesteia nu vor conteni sa apara. Va multumim pentru toate zambetele sincere. Crestem mari impreuna!


 

   
Aboneaza-te la newsletter.
Copyright 2014 © Goldenparty.ro | 
Spectacole pentru copii – educatie nonformala
Webdesign by Softimpera