»
Contact » Blog » Participare la ”Magia sărbătorilor” în Dej

Participare la ”Magia sărbătorilor” în Dej

"Moș Crăciun a ajuns mai devreme în Dej și le-a făcut o bucurie copiilor prezenți în această după-amiază în Piața Bobâlna.
 
Primăria Municipiului Dej a organizat și în acest an evenimentul ”Magia sărbătorilor”, ajuns la cea de-a treia ediție. Copilașii care au venit, cu începere de la ora 17, în centrul orașului s-au bucurat de spectacole special pregătite pentru ei: ”Regatul înghețat” cu trupa Golden Party și ”Poveste de Crăciun – Pe aripile muzicii” cu trupa Pam-Pam.

Cei mici au fost de-a dreptul impresionați de personajele lor preferate din ”Regatul înghețat” și și-au făcut sute de fotografii cu acestea. În ciuda temperaturii destul de scăzute, cu toții au dansat și s-au distrat aproape două ore alături de Elsa și prietenii ei, iar mai apoi cu cei de la Pam-pam.
 
Evenimentul devenit deja o tradiție a culminat cu sosirea lui Moș Crăciun – care a împărțit dulciuri copiilor din Piața Bobâlna – și cu un spectaculos foc de artificii.

”Magia sărbătorilor a devenit o frumoasă tradiție a noastră, un eveniment pe care îl organizăm special pentru copii, pentru bucuria de a-i vedea zâmbind, de a simți împreună atmosfera frumoasă a acestei perioade”, a declarat primarul municipiului Dej, Morar Costan.”
 
 

Servicii
Contact
Firma Petreceri pentru Copii Cluj Napoca 0752.177.811 - Bogdan
0766.725.726 - Oana
0730.757.537 - Loredana
0749.428.133 - Isidora (Ursitoare botez)
0752.868.117 - costume de inchiriat (Andya)
 
Organizari Evenimente Copii Cluj office@goldenparty.ro

Facebook   Youtube - Zile Nastere Copii Cluj g+ - Locatii Zile Nastere Copii Cluj Napoca
 

   
Aboneaza-te la newsletter.
Copyright 2014 © Goldenparty.ro | 
Participare la ”Magia sărbătorilor” în Dej
Webdesign by Softimpera