»
Contact » Blog » Când cuvintele sunt de prisos, zâmbim!

Când cuvintele sunt de prisos, zâmbim!

Uneori, cuvintele nu reușesc să exprime emoțiile pure așa că ne folosim și de limbajul trupului. Ieșim din zona de confort și întoarcem zâmbetul unui necunoscut care se dă peste cap pentru a bucura trecătorii.

Artiștii duc poveri grele în spate iar munca lor este de multe ori subapreciată. Și ce te faci când te pricepi cel mai bine la tăcut? Îți expui sufletul pe-o tavă și te exteriorizezi prin limbajul nonverbal.

Expresivitatea feței, postura corpului, mișcările ample și empatia care îți iese prin pori, te ajută să îți expui arta. Și te prezinți în lume ca un artist tăcut care reușește să-și înveselească semenii fără să scoată o vorbă!

Mimul este un element surpriză ce va da culoare petrecerii tale. Plin de imaginație, lipsit de inhibiții și mereu pus pe șotii, mimul renunță la cuvinte în favoarea mișcărilor teatrale, amuzante și intrigante. Potrivit în cadrul oricărui eveniment special, mimul o să aducă bucurie în rândul invitațiilor și o să îi invite într-o lume imaginară din care ne extragem creativitatea.

Așadar, când cuvintele sunt de prisos, zâmbim și iar zâmbim căci pe lângă efectul molipsitor, zâmbetul are efect terapeutic. Mimul vă îndeamnă să prețuiți cuvintele și să spuneți doar lucruri sincere și semnificative. 

Servicii
Contact
Firma Petreceri pentru Copii Cluj Napoca 0752.177.811 - Bogdan
0766.725.726 - Oana
0730.757.537 - Loredana
0749.428.133 - Isidora (Ursitoare botez)
0752.868.117 - costume de inchiriat (Andya)
 
Organizari Evenimente Copii Cluj office@goldenparty.ro

Facebook   Youtube - Zile Nastere Copii Cluj g+ - Locatii Zile Nastere Copii Cluj Napoca
 

   
Aboneaza-te la newsletter.
Copyright 2014 © Goldenparty.ro | 
Mimul, element surpriza
Webdesign by Softimpera