»
Contact » Blog » Gașca Prieteniei – un spectacol dedicat copilăriei

Gașca Prieteniei – un spectacol dedicat copilăriei

Pe o piață bombardată de servicii, ne dorim să facem loc și pentru plăcerile copilăriei. Inovăm așadar cu fiecare ocazie, tot ce înseamnă divertismentul pentru copii, aducând imaginația și creativitatea pe scenă.

Dinamismul lumii moderne a schimbat și felul în care copiii își aleg modelele demne de urmat. Un lucru a rămas neschimbat însă, bucuria întâlnirii personajelor minunate care ne-au marcat copilăria.

Lumea Disney este o lume în care magicul și fantasticul se plimbă se mână prin decorurile de vis. Inspirați de aceasta, am creat un spectacol muzical prin care distracția se îmbină perfect cu învățămintele pe care trebuie să le tragem din orice poveste bine construită.

Am adunat așadar cele mai iubite personaje Disney (Mickey. Minnie, Donald, Daisy, Goofy și Pluto) pentru a încuaja copiii să își descopere talentele. Vom descoperi pe rând și talentele prietenilor lui Mickey Mouse și vom celebra prietenia în cea mai pură formă.

Vă invităm așadar să vă alăturați distracției alături de Gașca Prieteniei și să învățăm împreună să facem cu bucurie orice profesie ne-am alege.


   
Aboneaza-te la newsletter.
Copyright 2014 © Goldenparty.ro | 
Gasca Prieteniei – un spectacol dedicat copilariei
Webdesign by Softimpera