»
Contact » Blog » Golden Party e peste tot!

Golden Party e peste tot!

De curand, echipa Maestrii Petrecerilor (Golden Party), au dat culoare celui mai imaculat targ de nunti din Transilvania. Inca din prima zi a targului, oamenii i-au calcat pragul, increzatori ca vor gasi cele mai bune servicii pentru nunta lor. 

Avand datoria de a lua pulsul targului pe parcursul celor 3 zile (27-29 octombrie), ma prezint la locul faptei inca de la primele ore ale diminetii. Forfota comerciantilor imi transmite si mie o stare de adrenalina care ma impinge sa fac cu pasiune munca de detectiv.

Trec pe la fiecare comerciant care isi dedica viata pentru fericirea mirilor si observ cu incantare, ca de la an la an, serviciile se diversifica si isi imbunatatesc calitatea. Gasesti de toate, pentru toate gusturile si buzunarele: servicii de catering (candy baruri, baruri mobile), orchestra, rochii impecabile si costume luxoase, accesorii facute cu maiestrie, marturii originale, ornamente pentru decoruri, sisteme audio, servicii foto-video (fotografi, cabine foto, cameramani, etc) si modalitati inedite de divertisment pentru copii. 

Ati auzit bine, divertisment pentru copii, caci la orice nunta, copiii trebuie implicati in activitati antrenante pentru a se simti  la fel de bine precum adultii. Distractia garantata vine la pachet cu echipa Golden Party, care se ocupa de copiii de toate varstele. Jocurile ingenioase si activitatile distractive creative sunt conduse de de personaje de poveste. 

La standul Golden Party veselia masoara cote maxime! Copiii sunt atrasi de culoare si zambetele participantilor care ii intampina pe copii la masuta imbulinata, plina de jocuri si activitati interesante. Un reprezentat al echipei explica parintilor necesitatea unui colt al copiilor la orice eveniment iar rezervarile facute sunt notate cu grija in agenda vesela.

Zilele trec repede iar oamenii umplu de viata coridoarele frumos amenajate. In coltul echipei Golden Party domina buna dispozitie si nerabdarea de a lucra cu toti acei oameni care au ales sa isi puna increderea in noi. 

Va multumim oameni dragi pentru toate vizitele si abia asteptam sa creem impreuna momente frumoase!
 
Team Golden Party :) 

Servicii
Contact
Firma Petreceri pentru Copii Cluj Napoca 0752.177.811 - Bogdan
0766.725.726 - Oana
0730.757.537 - Loredana
0749.428.133 - Isidora (Ursitoare botez)
0752.868.117 - costume de inchiriat (Andya)
 
Organizari Evenimente Copii Cluj office@goldenparty.ro

Facebook   Youtube - Zile Nastere Copii Cluj g+ - Locatii Zile Nastere Copii Cluj Napoca
 

   
Aboneaza-te la newsletter.
Copyright 2014 © Goldenparty.ro | 
Golden Party e peste tot!
Webdesign by Softimpera